Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruris rm500 láncfűrész

RURIS
Gyártó cikkszám: Ru500rm2022
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A RURIS RM500 láncfűrész, 3,3 LE motorteljesítménnyel, kiváló minőségű, nehéz munkára is alkalmas, teljesítményével és használatának kényelmével meggyőz nagy mennyiségű vagy keményfa vágásakor. A RURIS RM500 láncfűrész kiemelkedő vágási teljesítménnyel rendelkezik, és még hosszú vezetősínekkel is segíti a gyorsabb munkát. Könnyen állítható Walbro karburátorral, jobb egyensúlyozással és kényelmes funkciókkal kombinálva tökéletesen ötvözi a hagyományos technológiát a modern fejlesztéssel.

  • Magas vágási teljesítmény

A RURIS RM500 láncfűrész nagy favágási teljesítményt és könnyű kezelést biztosít még a legnehezebb munkákhoz is. Ez egy erős és robusztus láncfűrész, amelyre a szakemberek számíthatnak, ha nehéz körülmények között is elvégzik a munkát. A nagy teljesítményű lánc kiemeli a RURIS RM500 láncfűrész kiváló vágóképességét.

  • Megbízható és robusztus

A megbízható, erős és tartós RURIS RM500 benzinmotoros láncfűrész az erdészeti ipar számára pótolhatatlan segítség. A RURIS RM500 láncfűrész robusztus technikát kínál, és könnyen kezelhető, súlya 5,7 kg.

  • Sokféle munkához használható

Könnyű súlyának és nagy teljesítményének, valamint robusztus motorjának köszönhetően ez a RURIS RM500 többcélú láncfűrész sokféle munkára alkalmas. A RURIS RM500 láncfűrész többféle célra használható. Faritkításra, puhafa vágására, építőiparban, tűzifa vágására és erdőgazdálkodásra ajánljuk.

  • Ellenálló

A RURIS RM500 láncfűrész teljesítménye és kezelhetősége tekintetében kiemelkedik, de az egyszerűsége és a robusztussága különbözteti meg egymástól, amelyek minden elvárást felülmúlnak a tartósság terén.

  • tartós

Ez egy rendkívül tartós láncfűrész, amely minden körülmények között elindul és működik. Tartós és könnyen kezelhető 45 cm-es vezetősínekkel.

  • Könnyen indítható

A RURIS RM500 láncfűrész könnyen indítható, húzza meg a zsinórt, ha előzőleg használja a motort.

  • Üzemanyag fogyasztás

A RURIS RM500 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás a láncfűrész gyors fordulatszámának az eredménye, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű RURIS 0.325 1.5 RS lánc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!