Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruris rm450 láncfűrész

RURIS
Gyártó cikkszám: Ru450rm2022
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A 3 LE-s motorral felszerelt RURIS RM450 láncfűrész kiemelkedő vágási teljesítménnyel rendelkezik, és még hosszú vezetősínekkel is gyorsabban dolgozhat. Könnyen állítható Walbro karburátorral, jobb egyensúlyozással és kényelmes funkciókkal kombinálva tökéletesen ötvözi a hagyományos technológiát a modern fejlesztéssel.

  • jellemzők

A professzionális Oregon sínnel és Walbro karburátorral felszerelt RURIS RM450 láncfűrész a megnövelt hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját biztosítja, így minden kihívást egyszerű feladattá alakít.

  • Magas vágási teljesítmény

A RURIS RM450 láncfűrész jó hűtő- és szűrőkapacitással rendelkezik, ami nagy teljesítményt és könnyű kezelést jelent még a legnehezebb munkákhoz is. Ez az a nagy teljesítményű és robusztus láncfűrész, amelyre a szakemberek számíthatnak, ha nehéz körülmények között is elvégzik a munkát.

  • Ellenálló

A RURIS RM450 láncfűrész teljesítménye és kezelhetősége tekintetében kiemelkedik, de az egyszerűsége és a robusztussága különbözteti meg egymástól, amelyek minden elvárást felülmúlnak a tartósság terén. A henger felépítésére jellemző, hogy a kopó alkatrészeket nikkellel és krómmal vonják be, amelyek ellenállóvá teszik a terhelés alatti magas hőmérsékletekkel szemben.

  • tartós

Ez egy rendkívül tartós láncfűrész, amely minden körülmények között elindul és működik. Tartós és könnyen kezelhető 40 cm-es vezetősínekkel.

  • Sokféle munkához használható

Könnyű súlyának és nagy teljesítményének, valamint robusztus motorjának köszönhetően ez a láncfűrész sokféle munka elvégzésére alkalmas. A RURIS RM450 láncfűrész többféle célra használható. Ajánlott faritkítási munkákhoz, puha és kemény fa vágásához egyaránt, építőiparban, tűzifa vágására és erdőgazdálkodásban.

  • Könnyen indítható

A RURIS RM450 láncfűrész könnyen indítható, húzza meg a zsinórt, ha előzőleg használja a motort.

  • Alacsony súly

A mindössze 5,7 kg-os súlynak köszönhetően a RURIS RM450 láncfűrésszel a favágás kényelmessé és hosszabb időn keresztül is elvégezhető. A RURIS RM450 láncfűrész azoknak is megfelelő, akik könnyen indítható és használható gépet keresnek. Könnyű súlyának köszönhetően egész nap használható.

  • Üzemanyag fogyasztás

A RURIS RM450 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás a láncfűrész gyors fordulatszámának az eredménye, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű RURIS 0.325 1.5 RS lánc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!