Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruris rm420 láncfűrész

RURIS
Gyártó cikkszám: Ru420rm2022
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A RURIS RM420 láncfűrész 2,8 LE-s motorral, erős, strapabíró és könnyen kezelhető tűzifa vágására, kis- és közepes méretű fák kivágására, cserjék eltávolítására és ritkítására, korhadt fa, törzsek és a hajtások ágainak eltávolítására ajánlott, valamint faszerkezetek készítéséhez. Biztosítja a megnövekedett hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját, minden kihívást könnyű tevékenységgé alakítva.

  • jellemzők

A professzionális Oregon sínnel és Walbro karburátorral felszerelt RURIS RM420 láncfűrész a megnövelt hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját biztosítja, így minden kihívást egyszerű feladattá alakít.

  • Új dizájn

A RURIS RM420 láncfűrész új kialakítása segíti a hatékonyabb és kényelmesebb működést.

  • Sokféle munkához használják

Könnyű súlyának és nagy teljesítményének, valamint robusztus motorjának köszönhetően ez a többcélú láncfűrész sokféle munka elvégzésére alkalmas. A RURIS RM420 láncfűrész többféle célra használható. Faritkítási munkákhoz, puha és kemény fa vágásához egyaránt, valamint építőiparban és tűzifa vágásához egyaránt ajánlott.

  • Könnyen indítható

A RURIS RM420 láncfűrész könnyen indítható, húzza meg a zsinórt, ha előzőleg használja a motort.

  • Könnyű kezelhetőség

A RURIS RM420 láncfűrész könnyen kezelhető, és könnyen használható háztartási tevékenységekben különféle munkákhoz.

  • Megbízható és robusztus

A megbízható és robusztus RURIS RM420 láncfűrész könnyen kezelhető, és nagyon kevés karbantartást igényel.

  • Alacsony súly

Kis súlyának köszönhetően, mindössze 5,2 kg, a RURIS RM420 láncfűrésszel a favágás kényelmessé és hosszabb időn keresztül is elvégezhető. A RURIS RM420 láncfűrész azoknak is megfelelő, akik könnyen indítható és használható gépet keresnek. Könnyű súlyának köszönhetően egész nap használható.

  • Üzemanyag fogyasztás

A RURIS RM420 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás a láncfűrész azon képességének köszönhető, hogy gyors fordulatszámra képes, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű RURIS 3/8 1,3 PM lánc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!