Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruris rm350 láncfűrész

RURIS
Gyártó cikkszám: RU350RM2022
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A strapabíró és könnyen kezelhető RURIS RM350 láncfűrész 2 LE motorteljesítménnyel alkalmas kis és közepes méretű fák kivágására, ágak irtására és igényes faápolási tevékenységekre, de tűzifa készítésére is. A gép új kialakítása és számos innovatív funkció biztosítja a hatékony, megbízható és kényelmes működést.

  • jellemzők

A professzionális Oregon sínnel és Walbro karburátorral felszerelt RURIS RM350 láncfűrész a megnövelt hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját biztosítja, így minden kihívást egyszerű feladattá alakít.

  • Könnyű kezelhetőség

A RURIS RM350 láncfűrész könnyen kezelhető, és könnyen használható háztartási tevékenységekben egyszerű munkákhoz.

  • Új dizájn

A RURIS RM350 láncfűrész új kialakítású, és technológiai megoldásokkal rendelkezik a hatékony, kényelmes működés érdekében.

  • Különféle munkákhoz használható

A RURIS RM350 láncfűrész a közepes teljesítményű láncfűrészek kategóriájába tartozik, és különféle célokra használható. Alkalmas faritkításra, építkezésre és tűzifa vágására. Könnyű súlyának és nagy teljesítményének, valamint robusztus motorjának köszönhetően ez a láncfűrész sokféle munka elvégzésére alkalmas.

  • Könnyen indítható

A RURIS RM350 láncfűrész indítórendszere a zsinór egyszerű meghúzásával érhető el, amikor a motort előzetesen használják.

  • Alacsony súly

Az alacsony, mindössze 4,65 kg-os súlynak köszönhetően a RURIS RM350 láncfűrész segítségével a favágás kényelmessé válik, és hosszabb időn keresztül is elvégezhető. A RURIS RM350 láncfűrész azoknak is megfelelő, akik könnyen indítható és használható gépet keresnek. Könnyű súlyának köszönhetően egész nap használható.

  • Üzemanyag fogyasztás

A RURIS RM350 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás a láncfűrész azon képességének köszönhető, hogy gyors fordulatszámra képes, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű RURIS 3/8 1,3 PM lánc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!