Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruris rm300 láncfűrész

RURIS
Gyártó cikkszám: RU300RM2022
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A professzionális láncfűrészekhez műszakilag hasonló, 1,5 LE-s motorral szerelt RURIS RM300 láncfűrész könnyű és hatékony, pótolhatatlan segítséget jelent a háztartásban és a mezőgazdaságban.

  • jellemzők

A professzionális Oregon sínnel és Walbro karburátorral felszerelt RURIS RM300 láncfűrész a megnövelt hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját biztosítja, így minden kihívást egyszerű feladattá alakít.

  • Különféle munkákhoz használható

A RURIS RM300 láncfűrész többféle háztartási feladat elvégzésére is alkalmas, használható gyümölcstermesztésre, tűzifa vágására, fák koronája nyírására, szépítésére és karbantartására, cserjék eltávolítására és ritkítására, korhadt fa, törzsek és hajtások ágainak eltávolítására, ill. valamint faszerkezetek készítéséhez.

  • Könnyű kezelhetőség

A RURIS RM300 láncfűrész könnyen kezelhető, és könnyen használható háztartási tevékenységekben egyszerű munkákhoz.

  • Könnyen indítható

A RURIS RM300 láncfűrész indítórendszere a zsinór egyszerű meghúzásával érhető el, amikor a motort előzetesen használják.

  • Alacsony súly

Kis súlyának köszönhetően, mindössze 3,4 kg, a RURIS RM300 láncfűrésszel a favágás kényelmessé és hosszabb időn keresztül is elvégezhető. A RURIS RM300 láncfűrész azoknak is megfelelő, akik könnyen indítható és használható gépet keresnek. Könnyű súlyának köszönhetően egész nap használható.

  • Üzemanyag fogyasztás

A RURIS RM300 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás a láncfűrész azon képességének köszönhető, hogy gyors fordulatszámra képes, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű RURIS 3/8 1,3 PM lánc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!