Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőlégfúvó RURIS Vulcano 300

RURIS
Gyártó cikkszám: RUifh01-33h-13
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A RURIS VULCANO 300S légfűtőt kifejezetten úgy tervezték, hogy biztosítsa a szükséges hőbevitelt, a helyiség gyors felfűtését és az alacsonyabb áramfogyasztást, jobb biztonsági körülmények között.

A RURIS VULCANO 300S légmelegítő használható otthon, iroda, munkahely, műhelyek, kis ipari helyiségek vagy nyaralók fűtésére.
RURIS VULCANO 300S légfűtő előnyei és előnyei :

  • Fűtött felület

A RURIS VULCANO 300S légfűtő maximum 30 négyzetméter meghatározott terület fűtését teszi lehetővé anélkül, hogy az egész épületet fel kellene fűteni.

  • Fűtési sebesség

A ventilátor segítségével a hő gyors eloszlását a helyiségben biztosítva az Aeroterma RURIS VULCANO 300S implicit módon csökkentett áramfogyasztást is biztosít.

  • Fokozott mobilitás

A RURIS VULCANO 300S légmelegítő átmeneti és mobil áramforrásnak tekinthető, amely fokozott rugalmasságot mutat a helyiségben való elhelyezés tekintetében. Kis méretének köszönhetően a légfűtő könnyen mozgatható és kis helyen is tárolható, ellentétben a hagyományos radiátorokkal, amelyek sok helyet foglalnak el.

  • csendesség

Az alacsony zajszint előnyeit bemutató Aeroterma RURIS VULCANO 300S segít fenntartani a kellemes légkört.

  • Dőlés elleni védelem

A RURIS VULCANO 300S légfűtő giroszkóppal van ellátva, amely normál helyzetből érzékeli a dőlést és nagyobb fokú dőlés esetén automatikusan leállítja az áramellátást.

  • Nincs telepítési költség

A hagyományos radiátoroktól eltérően az Aeroterma RURIS VULCANO 300S összeszerelés nélkül is elhelyezhető, nagy anyagi ráfordítás nélkül szobafűtési megoldást jelent.

Teljesítmény 3kW
Légszállítás 514 m3/h
3 fokozatú fűtés 25/1500/3000 W
Fűtési terület 32 m2
Hálózati feszültség 220-240V ~50Hz
Méret 270x255x400 mm
Súly 4,6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!